Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. április 5., csütörtök

Ingyen energia létezik...


Képzeljétek el azt a napot, amikor az emberiség megtermelt erőforrásait az emberek javára használnánk és nem csoportérdekekre és az emberek pusztítására. Nem lenne éhezés, rák és nem a Marson telepítenénk kolóniákat. Kérdéseket teszünk föl felelős döntéshozóknak, hogy miért nincs lehetőség a sikerrel kecsegtető tudományos prototípusok kipróbálásához.
Minden kemoterápiás beteg kezelése 4 millió Ft-ot jelent a gyógyszeriparnak és a hozzá kapcsolódó vegyipar számára. Érdeke ennek a kartellnak szerintetek, hogy a rákot megszüntesse és saját halálos ítéletét írja alá?

Hiszen minden páciens egy fogyasztó és ez egy piac számukra ! Semmi több.
Nekünk és nektek, másodlagos információs-vonalnak óriási szerepünk van ezen tudás terjesztésében, hiszen nem véletlen, hogy ilyen témájú beszélgetések, témák, filmek, akár ismeretterjesztő szinten is ki vannak tiltva a Rotschild-Rockefeller tulajdonú világmédiából !


A tudomány fehérgalléros bűnözői from amitakartok on Vimeo.




Forrás: vilaghelyzete.blogspot.com
Egely György anyagai megtekinthetőek: Írások: http://scribd.com/egelygyorgy
Videók: http://vimeo.com/egely

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése