Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. január 20., péntek

Élet a Holdon - Amit a kormány eltitkol (teljes)

   "1,8 millió fénykép van a Holdról a Clementine Project jóvoltából, de azt néhány kivételével egyetlen egy ember sem nézheti meg!
Nem kráterek vannak a Hold felszínén, és nem is szürke a Hold felszínének a színe. Van ott valami más...egészen más.... és még mindig ott van... 50 éven át leplezték a Titkok Titkát, de most a lepel lehullani látszik! A Holdunk 1 milliárd évvel idősebb, mint a Föld. S ez azt jelenti, hogy nem a Földbe csapódott bolygó általi törmelékből keletkezett. S a NASA ezt mindig is jól tudta. Nem kőzetmintákért ment az APOLLO (hivatalosan) összesen 17 csapata, hanem az idegen technológiáért. Japán, Kína és a többi nagy állam sem a kőzetmintákért áldoztak annyi pénzt. Mindenki akart az idegen technológiából. 1994-ben még aktív ÉLET volt a Holdon, s ez azóta sem változott... Az sem véletlen, hogy amikor megkérdezték a NASA-t, hogy miért nem csinál képeket a Hubble űrtávcsővel, azt mondták, hogy túl fényes képet adna. S amikor végre csináltak vele képet, azt fekete-fehérben csinálták. Elgondolkodtál már azon, hogy miért fekete-fehér az összes holdról készült kép? Ez egy olyan film, hogy holnap mindenki erről fog beszélni."






















Ezek után ezt még csemegének ajánlom:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése